FILOSOFIA

Siihen tarvitaan teknistä osaamista ja rajoja rikkovaa luovuutta. Tuon puun parhaat puolet esiin tavalla, joka herättää vahvoja tunteita.

Siihen tarvitaan teknistä osaamista ja rajoja rikkovaa luovuutta. Tuon puun parhaat puolet esiin tavalla, joka herättää vahvoja tunteita.

Syystä paras

Puu toimii materiaalina edelleen samalla tavalla, kuin se toimi 2000 vuotta sitten. Samoin puusepän työn perusmenetelmät 100 vuoden takaa ovat edelleen tänä päivänä käyttökelpoisia.

Minun ajatukseni on näitä lainalaisuuksia kunnioittaen tuoda puunkäsittely nykypäivään, mutta haastaa kuitenkin sopivalla tavalla totuttua. Näen puun pintaa syvemmältä ja tunnistan siinä piilevän potentiaalin, joka saadaan oikeilla menetelmillä ja näkemyksellä tuotua esiin.

Seppä syntyessään

Olen ollut kiinnostunut puun käsittelystä niin kauan kuin muistan. Ja siinä olen myös poikkeuksetta aina saanut kuulla olevani erityisen hyvä.

Ennen oman yritykseni perustamista suoritin alan opintoja ja mm. valmistuin Suomen nuorimpana puuseppämestariksi. Osallistuin opiskeluvuosinani myös alan kansainvälisesti arvostettuun Skills-taitajakilpailuun.

Mestaripuuseppä Tingander Oy syntyi, koska halusin tehdä asiat paremmin, laadukkaammin ja innovatiivisemmin kuin kukaan muu aikaisemmin. Se on punainen lanka, jota seuraan kaikessa tekemisessäni edelleen tänäkin päivänä.

Vähemmän on enemmän

Sanonta “muotoilu on yksityiskohtia” pitää mielestäni täysin paikkansa. Loppuun asti mietityt ja viimeistellyt yksityiskohdat ovat vaikuttavan kokonaisuuden rakennuspalikoita ja ne myös usein muistetaan jälkeenpäin. Oma suunnittelufilosofiani pohjaa vahvasti juurikin mielenkiintoisten yksityiskohtien varaan. Haluan niiden avulla tuoda toteutuksiini luonnetta ja särmää, jotka herättävät keskustelua ja haastavat näkemään muotoilun totutusta poikkeavalla, tuoreella tavalla.

Ota yhteyttä

Lähetä tiedot projektistasi alla olevalla lomakkeella. Varaa sen jälkeen aika showroom-tapaamiseen.

  VERSTAS

  Tuotantolinja 4
  36220 Kangasala

  Showroom

  Haarlankatu 4
  33230 ​Tampere
  Avoinna sopimuksen mukaan

  Ota yhteyttä

  info@tingander.fi
  ​045 652 2276